opc_loader

Wensenlijst

Samenwerkingen

   

Sinds begin 2018 werken Mondo Verde en CeBeDe nauw samen

  

Het gebruik van CeBeDe binnen Mondo verde 


Mondo verde is in de jaren 2000 en 2001 gebouwd als zijnde een tuinenpark, de naam was ook toepasselijk zijnde wereldtuinen Mondo Verde. Helaas ging dit park failliet in 2007. Mondo Verde is in 2008 is overgenomen door de fam. v.d. Honing en duidelijk was dat er op grotere doelgroep bezoekers gericht werd. Tuinen zouden blijven maar er zouden meer dieren gehouden gaan worden en er zouden attracties komen.

Mondo Verde heeft de status dat het een erkende instelling is, dit houd in dat het NVWA het bedrijf heeft doorgelicht en van mening was dat de verzorging en medische begeleiding van de dieren van het hoogste niveau is wat er binnen de dierentuinen wereld is. Daar kwamen Cees en ik Erico Goedhart elkaar tegen met het product CEBEDE olie en of dit een product zou zijn om te gebruiken binnen de dierenverzorging op Mondo verde. Daar waar Mondo Verde altijd open staat voor nieuwe uitdagingen moest ook de dierenarts van het park hier achter staan, wat gelukkig ook het geval was.

inmiddels zijn de eerste resultaten binnen

 

Lees de verslagen hier:

  

Kapucijn apen - Vogels
 

Sinds augustus 2018 werken Exotum en CeBeDe nauw samen

  

Exotum is opgericht door Eva en Tim en is ontstaan uit onze grote hobby. Wij wonen in Druten en rijden vanaf hier stad en land af om kinderen overal een leuke dag te bezorgen, een educatieve les te geven of een speciale actie te draaien voor bedrijven met behulp van onze exotische dieren. Jarenlang hadden wij deze voor onze hobby gehouden en steeds weer merkten wij hoe geïnteresseerd mensen waren in onze dieren. Hieruit kwamen soms aanvragen naar voren voor een kinderfeestje, les op een school of een promotieactie. Al heel snel was duidelijk dat we dit ontzettend leuk vonden om te doen! Hierop hebben wij besloten dit verder uit te werken, zodat meer mensen konden genieten van onze mooie dieren maar ook om mensen te kunnen leren over de dieren. We hebben dus letterlijk van onze hobby ons beroep gemaakt!

Lees de verslagen hier:

  

Blauwtongskink
Boa Constrictor
Hamsterrat
Baardagamen
Knaaghagedissen